Žiru pokazao ko je gazda u Milanu: Dva gola za tri minuta dovoljna za pobjedu Rosonera
Foto: AP Foto

Žiru pokazao ko je gazda u Milanu: Dva gola za tri minuta dovoljna za pobjedu Rosonera

Fudbaleri Milana pobijedili su Inter u Derbiju dela Madonina posle preokreta u drugom poluvremenu i dva pogotka Olivijea Žirua za svega tri minuta - 2:1.

U meču 24. kola Serije A, Neroazuri su do prednosti stigli golom Ivana Perišića u 38. minutu na asistenciju Hakana Čalhanolua iz kornera.

Pošto se gotovo ništa zanimljivo nije događalo u međuvremenu, vođstvo aktuelnog prvaka je trajalo sve do posljednjih 15 minuta kad je na scenu stupio Žiru.

Sjajni Francuz je najprije u 75. odbitak sproveo u mrežu, da bi već u 78. dodavanje Davidea Kalabrije krunisao novim golom i donio veliki trijumf Rosonerima.

Ostala je ekipa Stefana Piolija sa desetoricom zbog isključenja Tea Ernandesa u dubokoj nadoknadi, ali formalni domaćin nije imao dovoljno vremena da iskoristi igrača više i izbjegne prvi poraz posle skoro četiri mjeseca.

Prekinut je Interov niz nepobjedivosti od 14 utakmica, ali tim Simonea Inzagija ostaje lider sa 53 boda, jednim više od gradskog rivala koji ima i meč više.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.