Radović: Da se korona pobjeđuje drskošću i nevaspitanjem, ministarka bi bila, nesumnjivo uspješna
Miodrag Radović

Šef kabineta Predsjednika Crne Gore na Tviteru

Radović: Da se korona pobjeđuje drskošću i nevaspitanjem, ministarka bi bila, nesumnjivo uspješna

Šef kabineta predsjednika Crne Gore, Miodrag Radović, saopštio je da besprizorno i degutantno saopštenje Ministarstva zdravlja govori o čelnim ljudima te institucije i kreatorima istog.

"Pametni bi se istog stidio, a ne ponosio. Da se korona pobjeđuje drskošću i nevaspitanjem, ministarka bi bila, nesumnjivo uspješna. Ovako, ostaće primjer osobe koja je Crnu Goru dovela do najcrnjih rekorda u istoriji.Čast svim onim moralnim medicinskim radnicima koji proživljavaju sudbine brojnih naših sugrađana u ovim teškim epidemiološkim uslovima. Ostanimo pribrani, dostojni i odgovorni i u vremenima ovakvih zdravstveno-društvenih poremećaja", saopštio je Radović na Tviteru.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.