Abdić: Ministarka da preduzme mjere u državi sa rekordnim brojem zaraženih
Nermin Abdić

"Borovinić Bojović da prestane da progoni Đukanovića"

Abdić: Ministarka da preduzme mjere u državi sa rekordnim brojem zaraženih

Član predsjedništva Demokratske partije socijalista (DPS) Nermin Abdić pozvao je ministarku zdravlja Jelenu Borović Bojović da umjesto što uhodi predsjednika države, preduzme mjere zbog epidemiološke situacije u Crnoj Gori.

Reakcija Abdća uslijedila je nakon što su iz Ministarstva zdravlja pozvali predsjednika Mila Đukanovića da “ne sije strah i diže paniku” povodom današnjeg porasta broja novooboljelih od covid-19 virusa.

“Pozivamo ministarku zdravlja, jedinu na svijetu čiji se premijer nije vakcinisao, da umjesto što se bavi uhođenjem predsjednika države, preduzme mjere koje zahtijeva činjenica da je Crna Gora jedna od zemalja sa rekordnim brojem zaraženih, i koja spada u sam vrh po broju umrlih”,  objavio je Abdić na Twitter-u.

Podsjećamo, U Crnoj Gori od jučerašnjeg presjeka registrovano je čak 1120 novih slučajeva koronavirusa.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.