Školski godišnjaci predvidjeli budućnost: Bečić želio da bude premijer, Milatović
Aleksa Bečić i Jakov Milatović, Foto: Dan

Školski godišnjaci predvidjeli budućnost: Bečić želio da bude premijer, Milatović "neko mnogo bitan"

U godišnjaku Ekonomske škole "Mirko Vešović" zabilježeno da je maturirao sadašnji predsjednik Skupštine i lider Demokrata Aleksa Bečić, a pored njegovog imena piše da želi da bude vrhunski sportista ili premijer

Školski godišnjaci mogu, ponekad, da pokažu ambicije pojedinih, sada javnih, ličnosti.

Tako je u godišnjaku Ekonomske škole "Mirko Vešović" zabilježeno da je maturirao sadašnji predsjednik Skupštine i lider Demokrata Aleksa Bečić, a pored njegovog imena piše da želi da bude vrhunski sportista ili premijer. Aleksa Bečić, kako su ga tada zvali Beča, bio je dobar sportista, ali je očigledno da mu se ta želja nije ispunila. Da li će biti premijer pokazaće vrijeme, a kakve su političke prilike u Crnoj Gori nije isključeno da se to i ubrzo ne dogodi.

becic

Foto: Dan

Na drugoj strani, za ministra ekonomskog razvoija Jakova Milatovića u godišnjaku Gimanzije "Slobodan Škerović" je napisano da će postati "predsjednik nam naše drage države ili neko bitan".

milatovic

Foto: Dan

Očigledno je da školski godišnjaci mogu mnogo toga da pokažu, a nekda i da predvide budućnost.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.