U britanskom parlamentu pronađen kokain na 11 mjesta, na redu policija

U britanskom parlamentu pronađen kokain na 11 mjesta, na redu policija

Rukovodeći organi britanskog parlamenta pozvaće policiju nakon što su londonske novine objavile da su tragovi kokaina pronađeni na mnogim mjestima u skupštini.

Predsjednik skupštine Lindzi Hojl izjavio je da će kontaktirati policiju nakon što je “Sandej tajms” objavio da se pojavila droga u zgradi parlamenta.

U novinskom izvještaju piše da su testovi koji otkrivaju drogu pronašli tragove kokaina na 11 lokacija gdje pristup imaju samo poslanici, osoblje i novinari, a među lokacijama je navodno i toalet u blizini kancelarije premijera Borisa Džonsona.

“Navodi o upotrebi droge u parlamentu su duboko zabrinjavajući i ja ću o tome pričati sa gradskom policijom ove nedjelje. Očekujem da vidim potpunu primjenu zakona”, saopštio je Hojl.

Portparol Džonsona Maks Blejn izjavio je takođe da su izvještaji “zabrinjavajući”.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.