Nezaboravna praznična magija u Portonovom
Foto: Mediabiro

Nezaboravna praznična magija u Portonovom

Portonovi će tokom decembra, pa sve do sredine januara, biti domaćin brojnih atraktivnih događaja, koji će svim posjetiocima omogućiti da provedu nezaboravne praznične trenutke.

Posjetioci i gosti će imati priliku da uživaju u prazičnom bazaru, iskoriste prelijepe kutke za fotografisanje, a ukoliko epidemiološke mjere dozvole, imaće priliku i da uživaju i u mini koncertima.

PR i marketing menadžer Adrijana Husić kaže da su nakon popuštanja epidemioloških mjera "dobiti krila“ da Portonovi učine interesantnim posjetiocima, kako iz Crne Gore tako i iz inostranstva.

"U Portonovom smo kreirali pravu magiju, tako da će svi oni, koji se odluče da tokom ovog i narednog mjeseca provedu vrijeme u rizortu, zaista uživati“, kazala je Husić.

Prema njenim riječima, posjetioci će moći da uživaju u dekoracijama koje do sada nijesu viđenje u Crnoj Gori, različitim performansima, ali u Portonovi prazničnom bazaru.

"Bazar je aktivan od 4. decembra pa sve do sredine januara“, navela je Husić.

Posjetici rizorta će moći da uživaju u širokoj ponudi hrane i pića koju nudi Portonovi prazični bazar.

Husićć ističe da je decembar mjesec koji je prepun izazovnih prilika, a sve praznične čarolije ipak dosta zavise od vremenskih prilika.

"Trudili smo da kreiramo sadržaje koji će biti dostupni posjetiocima bez obzira na vremenske uslove“, kazala je Husić.

Vjeruje da će im situacija sa koronavirusom, a samim tim i ublažane epidemiološke mjere, dozvoliti da organizuju manje koncerte.

Husić navodi da će najveći dio aktivnosti organizovati na Marina Trgu i u Vista ulici gdje se nalazi i Portonovi prazični bazar.

Kada je u pitanju organizovanje programa za praznike, ona je rekla da Portonovi zajedno sa hotelom OneandOnly, koji je integralni dio rizorta, ima u planu lijep i bogat program za sve posjetioce i goste.

"Portonovi je otvoren za sve tokom cijele godine. Bogat praznični program će ovu godinu privesti kraju i započeti novu na najbolji mogući način“, zaključila je Husić.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.