Tompson još nije spreman za parket: Jedno su treninzi drugo je igra pet na pet
Klej Tompson, Foto: Twitter

Tompson još nije spreman za parket: Jedno su treninzi drugo je igra pet na pet

Bek Golden Stejta Klej Tompson nije spreman za početak nove sezone NBA lige i za sada se ne zna kada će se tačno vratiti na parket, tvrdi generalni menadžer Voriorsa Bob Majers.

Sjajni šuter je zbog velikih problema sa povredama pauzirao dvije godine. Nedavno se vratio treninzima i pojavile su se informacije da bi mogao brzo da se priključi ekipi Stiva Kera, ali to nije slučaj.

"Kada bi videli Klaja kako u ovom trenutku izgleda na parketu vjerovatno bi rekli da može igrati već sutra. No, jedno su treninzi, a drugo liga i igra pet na pet. Definitivno nije spreman za povratak. Možda se vrati u decembru, možda u januaru, a možda i kasnije", rekao je Majers američkim novinarima.

Sastav iz San Franciska sezonu otvara duelom sa Los Anđeles Lejkersima 20. oktobra.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.