Katastrofalna vijest za Voriorse: Klej Tompson pokidao Ahilovu tetivu
Klej Tompson

Katastrofalna vijest za Voriorse: Klej Tompson pokidao Ahilovu tetivu

Posle izuzetno loše sezone Golden Stejt Voriorsa, zadesila ih je užasna vijest. Jedan od glavnih igrača Klej Tompson neće moći da igra narednu sezonu zbog povrede.

Tompson je zadobio povredu ahilove tetive i po svim prognozama završio sezonu koja još nije počela. Prošle sezone Voriorsi su imali mnogo problema sa povredama ključnih igrača, zbog čega je trpio plasman ali su na kraju utjehu našli u visokom drugom piku na draftu. Tamo su riješili deficitarnu poziciju centra, angažovali Džejmsa Vajzmena i sa ogromnim ambicijama krenuli u novu sezonu, prenosi Sport klub.

Međutim, ova povreda značajno mijenja stvari. Ali ono što je možda još tragičnije za Voriorse od same činjenice da će cijelu sezonu igrati bez jednog od glavnih igrača, je ta da je Tompson i prošlu sezonu propustio zbog povrede, samo tada ukrštenih ligamenata zarađene u šestoj utakmici finala 2019. protiv Toronta. Da li je ovo kraj za Tompsona?

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.