Srušio se avion sa 16 osoba u Sibiru
Ilustracija

Srušio se avion sa 16 osoba u Sibiru

Avion L-410 u kome se nalazilo 16 osoba, 14 putnika i dva člana posade, srušio se u ruskoj oblasti Irkutsk, saopštile su lokalne vlasti. Prema izvještajima istražne komisije, po preliminarnim podacima svih 16 osoba je preživjelo pad, a jedna od njih je u teškom stanju.

Kako prenosi Russia Today, avion je letio između grada Irkutsk ka gradu Kazačinskoje.

Nakon pada, avion se zapalio i gotovo je uništen.

Helikopter Mi-8 je angažovan u potrazi za avionom.

Prema preliminarnim informacijama, posada aviona je zbog tehničke greške pokušala da ga prizemlji.

Istovremeno, izvor agencije Tass je prenio da je moguć uzrok pada otkazivanje jednog od odmora ili greška nekog od članova pos.ade

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.