Mugoša: Halo Vlada, da li se čujemo?
Boris Mugoša

Mugoša: Halo Vlada, da li se čujemo?

Juče je Institut za javno zdravlje objavio da je za dan 446 oboljelih od korone, što je preko 10% od testiranih, dok ukupan broj trenutno aktivnih slučajeva COVID-19 u Crnoj Gori iznosi preko 4000.

Javnost je informisana i da je Vlada Njemačke ponovo uvela ograničenja za ulazak građanki i građana Crne Gore, naveo je poslanik Socijaldemokrata.

“Naravno, te vijesti su prošle nedovoljno zapažene zbog uobičajenih svakodnevnih nespontanih prepucavanja na političkoj sceni. Čim nema razloga za hvalisanje, ni traga ni glasa od pojedinih članova Vlade. Očigledno da se fokus javnosti sa ozbiljnih i izazovnih životnih tema, koje traže stručnost i odgovornost, treba pomjeriti na teren tragikomičnosti crnogorske političke scene”, istakao je Mugoša.

Takođe, Nacionalni institut za javno zdravlje Njemačke “Robert Koh” je inovirao podatke za Crnu Goru i naveo da se od 15. avgusta smatra područjem visokog rizika.

Poslanik SD-a je podsjetio da su u maju informaciju navedenog renomiranog Instituta da je Crna Gora skinuta sa liste visokorizičnih područja iz Vlade sa pravom tretirali kao odličnu vijest i zapitao se kako sada iz Vlade komentarišu najnoviju informaciju Instituta “Robert Koh”, na čije prognoze se uveliko oslanjaju evropske države i turističke agencije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.