Ubijen muškarac kod Zadra, tijelo pronađeno u moru
Ilustracija

Ubijen muškarac kod Zadra, tijelo pronađeno u moru

Muškarac je ubijen kod Zadra, njegovo tijelo pronađeno je u moru, a policija je uhapsila dvije osobe.

 

Iz zadarske policije su naveli da je, prema dosadašnjim saznanjima, riječ o nasilnoj smrti i da su policijske prostorije priveli dvije osobe koje se dovode u vezu s ovim događajem.

Policija je prošle noći primila dojavu o tuči u moru u blizini svjetionika u Selinama, a kada su izašli na lice mjesta zatekli su dvije osobe, ali su pri tome došli do saznanja da je učestvovala još jedna osoba, koja nije pronađena.

Uslijedila je potraga, a tijelo muške osobe je pronađeno jutros, na udaljenosti od oko 800 metara od obale. Na tijelu su bile povrede koje upućuju na nasilnu smrt, prenose hrvatski mediji.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.