U Zadru danas počinju mečevi drugog turnira Adrija tura
Foto: Beta/AP

Inicijator Đoković

U Zadru danas počinju mečevi drugog turnira Adrija tura

U Zadru od 14 časova počinju mečevi drugog turnira Adrija tura, čiji je inicijator najbolji teniser svijeta Novak Đoković.

Igrači su podijeljeni u dvije grupe, u jednoj su Novak Đoković, Hrvat Borna Ćorić, Bugarin Grigor Dimitrov i srpski teniser Peđa Krstin, dok su u drugoj Aleksandar Zverev iz Njemačke, hrvatski teniser Marin Čilić, Rus Andrej Rubljov i Danilo Petrović iz Srbije.

Svi mečevi se igraju na dva osvojena seta u skraćenom formatu do četiri osvojena gema, bez pravila prednosti i s taj-brejkom pri rezultatu 3:3.

Danas će da budu odigrana dva kola. U poslijepodnevnom terminu od 14 sati biće odigrana četiri dvoboja, a još četiri su na rasporedu u večernjem dijelu programa, za koji je početak predviđen od 19 sati.

U nedjelju je u poslijepodnevnom terminu od 14 sati na rasporedu posljednje kolo po grupama, a od 20 sati će prvoplasirani teniseri iz svake grupe igrati za naslov pobjednika turnira.

Pobjednik prvog Adrija tura u Beogradu je Austrijanac Dominik Tim.

Subota:

14.00 Dimitrov – Ćorić
15.00 Zverev – Petrović
16.00 Đoković – Krstin
17.00 Rubljov – Čilić

19.00 Dimitrov – Krstin
20.00 Rubljov – Petrović
21.00 Đoković – Ćorić
22.00 Zverev – Čilić

 

B92

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.