Horor za Zvezdu u Moldaviji: Izabranici Dejana Stankovića ispali od Šerifa
Foto: Starsport

Izgubili rezultatom 1-0

Horor za Zvezdu u Moldaviji: Izabranici Dejana Stankovića ispali od Šerifa

Fudbaleri Crvene zvezde nisu uspjeli da se plasiraju u plej-of za Ligu šampiona pošto su u revanšu trećeg kola kvalifikacija poraženi u Tiraspolju od Šerifa 1:0.

Obije ekipe su krenule prilično rezervisano, s obzirom da bi ih primljen gol vodio na ivicu ambisa. Ipak, Zvezda je bila nešto aktivnija i stvorila nekoliko dobrih situacija. Ali ti šutevi su završavali van okvira gola. Taman kada je djelovalo da će se na poluvrijeme otići u egalu Aleksandar Dragović napravio je bespotreban faul u opasnoj zoni. Kastanjeda je odlično centrirao, a štoper Arboleda skočio pored neopreznog Rodića i iznenadio Milana Borjana za 1:0.

Taj gol značajno je odredio dešavanja u drugom poluvremenu. Zvezda je morala da napada, a Šerif je čekao i ugrožavao crveno-bijele iz kontranapada. Zvezda se trudila, ali jalovo napadala, a najbolju šansu u tom periodu, gotovo stopostotnu imao je Mirko Ivanić. Ipak, ni tada nije bilo gola, a ni do kraja, tako da su crveno-bijeli drugu godinu zaredom zaustavljeni u ovoj fazi takmičenja.

Dakle, ništa od balkanskog klasika protiv Dinama iz Zagreba, već Zvezdu sada očekuje plej-of za Ligu Evrope protiv poraženog iz dvomeča Kluž – Jang Bojs. U slučaju poraza u tom dvomeču Crvena zvezda će evropsku jesen dočekati u Ligi Konferencije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.