Brajović: Najveći investicioni ciklus do sada, brojni projekti, učinili su da Plav danas izgleda drugačije, modernije, razvijenije
Ivan Brajović

Brajović čestitao Dan opštine Plav

Brajović: Najveći investicioni ciklus do sada, brojni projekti, učinili su da Plav danas izgleda drugačije, modernije, razvijenije

Predsjednik Socijaldemokrata Crne Gore, Ivan Brajović, čestitao je lokalnom rukovodstvu i svim građankama i građanima Plava Dan opštine koji se obilježava 30. jula.

“Dan opštine Plav dobra je prilika da se podsjetimo svega onoga što je u prethodnom periodu urađeno u vašoj opštini. Najveći investicioni ciklus do sada, brojni projekti, učinili su da Plav danas izgleda drugačije, modernije, razvijenije. Ipak, ostalo je još mnogo toga što je u Plavu potrebno uraditi. Vaš kraj ima značajne potencijale koje možemo i trebamo dalje razvijati. Plav iz godine u godinu postaje sve omiljenija turistička destinacija, kako ljeti, tako i zimi, a brojni su drugi potencijali čija valorizacija će dovesti do boljeg života stanovnika opštine Plav. Uz želje da Plav i u narednom periodu nastavi da se intenzivno razvoja, iskreno vam čestitam Dan opštine.” poručio je Brajović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.