GI 21.maj

Građanska inicijativa "21. Maj" čestitala 13.jul

"Crna Gora prije 80 godina upisala na najsvjetlije stranice svjetske istorije"

Građanska inicijativa "21. Maj" uputila je čestitku kako se navodi u saopštenju, cijelim srcem građanima Crne Gore povodom 13. Jula.

Iz građanske inicijative "21. maj" navode da se Crna Gora prije 80 godina upisala na najsvjetlije stranice svjetske istorije.

"Dan nakon proglašenja kvislinške tvorevine, skoro cijela zemlja je ustala protiv okupatorske i fašističke vlasti i pokazala sebi i svijetu koji je njen put. Danas, kada mnogi slave one koji su pljunuli na zastavu pobjede i kada kukavice žele da predstave za heroje, mi treba da se sjetimo Ljuba Ćupića, Jelene Ćetković, Đine Vrbice, Ljubice Popović Maše, Stane Tomašević, Save Kovačevića, Baja Sekulića, Milovana Đilasa, Veljka Vlahovića i svih onih nebrojenih koji su dali svoj doprinos narodno-oslobodilačkoj borbi. Srećan vam Dan državnosti i Dan ustanka! Smrt fašizmu - Sloboda narodu", poručila je GI "21. Maj".
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.