Fudbaler vjerio Katarinu Grujić
Katarina i Marko

Fudbaler vjerio Katarinu Grujić

Fudbaler Marko Gobeljić zaprosio je pjevačicu Katarnu Grujić nakon nešto manje od godinu dana veze, a sam čin bio je veoma emotivan.

Gobeljić je organizovao večeru na istom mjestu gdje je Katarina prije nekoliko dana proslavila 29. rođendan. 

Kada su njih dvoje stigli u restoran tu su ih već čekali prodica prijatelji.

Sve je bilo ukrašeno, prisutni su zapalili i baknje, a kada je Gobeljić kleknuo na koljena i izvadio prsten, Katarina je bila iznanađena i uhvatila se za glavu, prenosi Telegraf.

Pjevačica je bila vidno uzbuđena i srećna i svom izabraniku rekla "da", pa je pao i sočan poljubac dok su im prisutni aplaudirali i skandirali "Bravo".

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.