Canović: Vjerska i nacionalna pripadnost  ne smiju biti prepreka u zemlji jednakih šansi
Nihad Canović, Foto: SD

Canović: Vjerska i nacionalna pripadnost ne smiju biti prepreka u zemlji jednakih šansi

Građanska CG ne smije ostati nijema na šovinističke ispade koji su nako 30.08. učestali! U Crnoj Gori jednakih šansi - ime, vjerska i nacionalna pripadnost ne smije biti prepreka imenovanju na bilo koju poziciju. To je poručio Nihad Canović, predsjednik OO Socijaldemokrata u Plavu i predsjednik opštine Plav.

"Zbog imena Haris, okupljeni skandiraju "..neće ovo biti Turska". Da li je ovo osvojena "sloboda" koju su nam obećali? Da li je ovo demokratski iskorak koji su najavili?  Prije bih rekao da je ovo povratak u tamne devedesete, koje ni po čemu dobrom ne pamtimo! U pamet se građani", poručio je Canović povodom incidenta ispred CB Pljevlja.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.