Nastavlja se turnir iz snova za Danku Kovinić: Naša najbolja teniserka u finalu Čarlstona
Danka Kovinić, Foto: Reuters

Nastavlja se turnir iz snova za Danku Kovinić: Naša najbolja teniserka u finalu Čarlstona

Danka Kovinić, najbolja teniserka Crne Gore, izborila je plasman u finale turnira u Čarlstonu, nakon što je u polufinalu nadigrala Ons Žabor iz Tunisa sa 2:0 (6:3, 6:2).

Danka je na turniru u Čarlstonu stigla kao 91. teniserka na WTA listi, ali je već od ponedeljka, očekuje veliki napredak, posle sjajnih partija koje je prikazala.

Djevojka iz Herceg Novog sada ima vremena da se odmori u fokusira na veliko finale u kojem će igrati protiv Ruskinje Veronike Kudermetove, koja je sa 2:0 (6:3, 6:3), slavila protiv Paule Badose iz Španije.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.