Ilustracija

Predstavnici političkih partija čestitali Uskrs

"Blage dane Uskrsa dočekati u miru zdravlju i veselju"

Predstavici političkih partija čestitali su nadbiskupu barskom Roku Đonlešaju kao i svještenstvu rimokatoličke crkve i vjernicima predstojeći Uskrs sa željom da ga provedu u miru, zdravlju i veselju.

Uskršnja čestitka Liberalne partije

Svim građanima i građankama rimokatoličke vjeroispovijesti i svima koji slave Uskrs prema gregorijanskom kalendaru, nadbiskupu barskom Roku Đonlešaju kao i svještenstvu rimokatoličke crkve, Andrija Popović predsjednik Liberalne partije čestitao je veliki hrišćanski praznik.

"Neka predstojeći blagdani unesu mir i sreću u važe živote i familije. U danima pred nama promislimo o vrijednosti ljudskog života ali i zajedništva na čiju nas je važnost podsjetila tragična epidemija koja još uvijek traje. Univerzalne vrijednosti mogu biti zapostavljenje ali ne i zaboravljenje jer su one suština svakog vremena, i siguran su način da se doživi istinski duh Uskrsa i hrišćanske ljubavi", naveo je Popović.

Poželio je da vjernici uskršnje praznike provedu sa najbližima, u najboljem zdravlju i sreći i u sigurnosti.

1574201981andrijapopovici960x600

Andrija Popović

Uskrsna čestitka HGI-ja

"Svjesni smo da ovaj Uskrs dočekujemo u specifičnim okolnostima, koje već dalje vrijeme ne podrazumijevaju normalno funkcionisanje i život na kakav smo navikli. Stoga je potrebno da nas duh najvećeg hrišćanskog praznika postakne, ohrabri i da nadu da ćemo iz ovog izazovnog razdoblja izaći složniji, jači, ujedinjeni. Svim pripadnicima katoličke vjeroispovijesti želimo sretan i blagoslovljen Uskrs te da ga provedu u krugu porodice, uz želju za ponovnim susretima s najbližima i povratak svakodnevnici na koju smo navikli. Sretan vam Uskrs!", poručili su iz HGI-ja.

hgi1

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.