U Hrvatskoj preminulo 14 pacijenata, još 577 novootkrivenih slučajeva zarade
Ilustracija

U Hrvatskoj preminulo 14 pacijenata, još 577 novootkrivenih slučajeva zarade

Štab civilne zaštite saopštio je da je u protekla 24 sata od posljedica koronavirusa u Hrvatskoj umrlo 14 osoba, a od 6.829 testiranih, registrovano je novih 577 slučajeva zaraze koronavirusom.

Broj aktivnih slučajeva u Hrvatskoj je 2.596, od kojih je 1.055 pacijenata na bolničkom liječenju, od toga su na respiratoru 92 pacijenta.

U protekla 24 sata oporavilo se 296 osoba, a od početka epidemije od posljedica kovid-19 umrlo je 5.238 osoba, prenosi Index.hr.

Štab je objavio da su u Hrvatskoj registrovana tri slučaja novog, britanskoj soja korona virusa, dok je Hrvatski institut za javno zdravlje saopštio da ima podatke za osam pacijenata.

Do danas je prijavljeno 655 nuspojava na Fajzerovu vakcinu i 17 na vakcinu Moderna, a sve je prošlo bez posljedica, naveo je Štab.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.