Na nikšićkom trgu prikupljali novac za liječenje Danila
Foto: Onogošt

Na nikšićkom trgu prikupljali novac za liječenje Danila

Na Trgu slobode u Nikšiću danas je bila organizovana akcija prikupljanja pomoći za liječenje Nikšićanina Danila Golubovića.

Muzički program danas, kao i juče, organizovali su nikšićki muzičari, a pridružila im se i Nevladina organizacija "Izvor života“ zajedno sa Radojicom Stankovićem.

Na istom mjestu u srijedu, 20. januara, od 10 do 12 časova, svi koji žele i mogu, imaju priliku da ostave donaciju za Danilovo liječenje.

Poziv za humanitarnu akciju prihvatili su i brojni privatnici, kutije za doniranje postavljene su širom Crne Gore, a novac se licitacijama skuplja i na Fejsbuk grupi „Za Danila“.

Danilu je neophodna operacija srčanog zaliska i ugradnja biološkog, za šta su, kako je saopštila porodica, neophodna finansijska sredstva u iznosu od oko 100 hiljada eura. Danilo se trenutno nalazi na liječenju u Beogradu, a ljekari su sugerisali hitnu operaciju u Italiji, na klinici „San Donato“ u Milanu.

Novčana sredstva za pomoć Danilu možete uplatiti i na račune:

Žiro račun: 525-3100100015868-38

Devizni račun: 3130100011710

Iban:me: 25525313010001171043

Onogošt

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.