SNP: Tragikomično je kada optužbe o partijskom zapošljavanju dolaze iz SD-a
Socijalistička narodna partija

SNP: Tragikomično je kada optužbe o partijskom zapošljavanju dolaze iz SD-a

Zaista je tragikomično kada vas za partijsko zapošljavanje optužuju pripadnici partije koja je fabrikovala brojne afere, koja je nadaleko poznata po korupciji, nepotizmu i zapošljavanju odanih partijskih kadrova, ali i dovođenju ogromnog broja svojih članova i simpatizera sa sjevera u Podgoricu kako bi ih udomila i obezbijedila, saopšteno je iz Socijalističke narodne partije (SNP).

"Još je problematičnije kada optužbe o nedosljednosti i nepoštovanju sporazuma i procedura dolaze od Marka Rakočevića, člana Glavnog odbora Socijaldemokrata", ističu iz SNP-a.

Podsjetili su da je riječ o čovjeku koji je na čelu Sekretarijata za komunalne poslove i saobraćaj Glavnog grada, a koji je zabranio "patriotski skup" 6. septembra prošle godine, dan nakon što je skup održan!

"Toliko o gospodinu Rakočeviću i njegovom poštovanju procedura i propisa ove države, koju njegovi partijski saborci tako zdušno brane od "velikosrpskih nacionalista“ i "svetosavskih eksperata“, poručuju iz SNP-a.

Socijalistička narodna partija Crne Gore uvjerava građane da je doba kada su DPS i SD vodili kolo prošlo i da nas nikakve floskule i besprizorni napadi neće pokolebati u namjeri da doprinesemo stvaranju boljeg i pravednijeg društva.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.