Sudar titana posle dvije godine, sedam mjeseci i dva dana: Mesi i Ronaldo ponovo jedan protiv drugoga
Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo

Sudar titana posle dvije godine, sedam mjeseci i dva dana: Mesi i Ronaldo ponovo jedan protiv drugoga

Dvojica najboljih fudbalera svijeta u 21. vijeku, Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo, igraće u utorak uveče jedan protiv drugog na meču Barselona – Juventus

To će biti prvi susret njih dvojice posle dvije godine, sedam mjeseci i dva dana.

Posljednji put sreli su se 6. maja 2018. na Kamp nou u La Ligi, Barselona i Real odigrali su 2:2, a obojica su postigli po gol.

Argentinac i Portugalac, zajedno osvajači 11 "Zlatnih lopti" i devet Liga šampiona, nisu se sreli nakon toga, pošto je Ronaldo napustio Real Madrid i preselio se u Juventus.

U prvom meču u Torinu 28. oktobra, kada su Katalonci slavili 2:0, Ronalda nije bilo u timu zbog koronavirusa.

Mesi i Ronaldo sreli su se u Ligi šampiona pet puta, tri puta dok je Ronaldo bio u Mančester Junajtedu (u polufinalu 2008. i finalu 2009), a dva puta na duelima Reala i Barselone, u polufinalu 2011. godine.

Zanimljivo, pobjednik je svaki put osvajao trofej, Ronaldo 2008, odnosno Mesi 2009. i 2011. godine.

Oba tima već su obezbijedila plasman u osminu finala.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.