Opština Tivat

Bečić čestitao Dan opštine

"Tivat u budućnosti da bude pokretač sveukupnog ekonomskog napretka Crne Gore"

Predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić, 21. novembar, Dan opštine Tivat, čestitao je predsjedniku Opštine Željku Komnenoviću i predsjedniku Skupštine opštine Andriji Petkoviću.

"Koristim priliku da Vam uputim srdačne čestitke povodom 21. novembra, Dana opštine, kada su Tivćanke i Tivćani konačnim oslobođenjem od fašizma zlatnim slovima utkali sebe u slavnu slobodarsku tradiciju Crne Gore", naveo je Bečić u čestitki..

Poručuje da sloboda, kao jedna od najuzvišenijih univerzalnih vrijednosti, koju je narod Tivta prije 76 godina ponovo uzeo u svoje ruke, bila je i ostala preduslov za stvaranje šansi za dostojanstven život građana i za ukupan razvoj prelijepe tivatske opštine.

Bečić vjeruje da će građani i sopstvenim pregnućem i posvećenošću doprinijeti tome da Tivat iskoristi svoje prirodne, turističke i, uopšte, privredne potencijale, i tako postane izvrstan primjer održivog razvoja i generator ukupnog ekonomskog napretka Crne Gore.

"Ubijeđen sam da ćete se Vi i Vaše kolege iz lokalne uprave bezrezervno posvetiti obezbjeđivanju uslova za poboljšanje turističke ponude, te razvoju saobraćajne, komunalne i ukupne društvene infrastrukture, čime ćete garantovati prosperitet jednog od najljepših mjesta na jadranskoj obali. S tim u vezi, usvajanjem vrijednosti savremene Evrope u funkcionisanju lokalne zajednice na najbolji način ćete doprinijeti ubrzanju našeg puta do punopravnog članstva u porodici evropskih naroda", zaključio je Bečić..

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.