Uhapšen Rajan Gigs
Rajan Gigs

Osumnjičen za fizički napad na djevojku

Uhapšen Rajan Gigs

Rajan Gigs uhapšen je u Mančesteru zbog fizičkog napada na devojku Kejt Grevil. Nekadašnji as Junajteda, a sadašnji selektor Velsa saslušan je u policiji. Pušten je na slobodu kada je platio kauciju.

„Policiju je pozvala žena u tridesetim godinama u deset sati uveče zbog fizičkog napada. Kada smo stigli imala je manje povrede, ali nije tražila medicinski tretman. Na licu mjesta je uhapšen 46-godišnji muškarac“, navodi se u saopštenju.

Gigs je navodno odbacio ove optužbe, ali nije se još zvanično oglasio. U utorak je trebalo da održi konferenciju za novinare povodom prijateljskog meča Velsa sa Sjedinjenim Američkim Državama i duela sa Republikom Irskom i Finskom u okviru Lige nacije. Očekivalo se obraćanje Gigsa, međutim konferencija je zbog novonastale situacije otkazana.

„Fudbalski savez Velsa je upoznat sa incidentom u koji je uključen Rajan Gigs. Nećemo se dalje oglašavati povodom ovog slučaja“, kratko je rečeno u saopštenju.

Gigs je tokom igračke karijere sa Mančester junajtedom osvojio 13 titula, dvije Lige šampiona, četiri FA Kupa i tri Liga kupa. Za Vels je odigrao 64 utakmice. Trenutno je i suvlasnik tima Salford siti.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.