Nakon serije loših utakmica KK Partizan smijenio Šćepanovića
Vlado Šćepanović

Nakon serije loših utakmica KK Partizan smijenio Šćepanovića

KK Partizan smijenio je trenera Vlada Šćepanovića, potvrdio je klub na društvenim mrežama.

Šćepanović je otkaz dobio posle promenjivih rezultata na početku sezone, 2-2 u ABA ligi i 2-3 u Evrokupu.

"Kap koja je prelila čašu" bio je posljednji, ubjedljiv poraz od francuskog Burga 89:76 na svom terenu u Evrokupu.

"Nakon serije rezultata koji nisu u skladu sa ambicijama kluba, Partizan je donio odluku da ekipu na utakmici protiv Igokee ne vodi Vlado Šćepanović. Kako su asistenti Aleksandar Matović i Dejan Mijatović pozitivni na Kovid-19, tim će voditi trener juniora Milivoje Lazić", navodi se u saopštenju.

Nakon serije rezultata koji nisu u skladu sa ambicijama kluba, #KKPartizan je doneo odluku da ekipu na utakmici protiv Igokee ne vodi Vlado Šćepanović. Kako su asistenti Aleksandar Matović i Dejan Mijatović pozitivni na Kovid 19, tim će voditi trener juniora Milivoje Lazić. pic.twitter.com/aHmgjqnwvS

— KK Partizan NIS (@PartizanBC) October 30, 2020

Kao privremeno rješenje izabran je Milivoje Lazić, bivši trener Crvene zvezde iz sezone 2012/2013, a kasnije i Slaska, jer su pomoćni treneri Aleksandar Matović i Dejan Mijatović pozitivni na koronavirus.

KK Partizan sljedeći meč igra u subotu od 20 časova protiv Igokee, u petom kolu ABA lige.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.