Slučajno uplatio dva ista listića, osvojio 5 miliona dolara na lutriji
Endrju Bruke

Slučajno uplatio dva ista listića, osvojio 5 miliona dolara na lutriji

Šansa za osvajanje velikog dobitka na lutriji praktično je nikakva, ali svejedno se svako malo pojavi neka neobična priča.

Nakon što je Amerikanac iz Nebraske osvojio drugi džek-pot ove godine, pažnju dobitkom sad je privukao jedan muškarac iz Kanade.

Endrju Burke iz Alberte slučajno je uplatio dva identična listića u igri Lotto 6/49.

Na oba listića brojevi koje je odabrao bili su 6, 12, 23, 29, 44 i 46, a upravo to su bili izvučeni brojevi pa je Burke podijelio 5 miliona kanadskih dolara - sam sa sobom.

Burke kaže da je sada na "odmoru" od posla i vjerovatno više neće igrati lutriju.

"Mislim da ću dati šansu nekom drugom", rekao je, prenosi "Index.hr".

Dobitak planira da potrošiti na renoviranje doma, obnavljanje svog SUV-a, a možda i na putovanje u rodnu Britaniju.

"Ne trebam ništa više. Imam sve što mi je potrebno", izjavio je.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.