Amerikanac kupio pogrešan tiket i dobio dva miliona dolara na lutriji
Ilustracija

Nesvakidašnja sreća

Amerikanac kupio pogrešan tiket i dobio dva miliona dolara na lutriji

Muškarac iz Mičigena imao je na lutriji priličnu sreću, nakon što mu je radnik na benzinskoj stanici greškom prodao dobitni listić, koji je iznosio dva miliona dolara, piše CNN.

Dobitnik koji nije želio da se njegovo ime objavi, zaustavio se na benzinskoj stanici u predgrađu Detroita jer je trebalo da promijeni novac kako bi napumpao gume na ženinom vozilu, objavila je lutrija iz Mičigena, prenosi N1.

"Ušao sam da bih razmijenio novac i zatražio listić od 10 dolara za 'Lucky 7'. Radnik mi je zabunom dao onaj od dvadeset dolara", rekao je srećni dobitnik.

"Ponudio je da ga zamijeni, ali nešto mi je govorilo da ga sačuvam. Drago mi je da jesam", dodao je.

Taj 57-ogodišnjak odlučio je da će uzeti nagradu jednokratno, pa će dobiti 1,3 miliona dolara umjesto pune svote koja bi mu se isplaćivala u ratama.

Iskoristiće novac, kako je rekao, za kupovinu nove kuće, a ostatak će ostaviti sa strane.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.