24-godišnji crnogorski pomorac nestao sa broda
Luka Aleksić

24-godišnji crnogorski pomorac nestao sa broda

Crnogorski pomorac Luka Aleksić (24) iz Nikšića nestao je sa broda ,,MSC Maeva“, koji se trenutno nalazi u luci Kolombo, u Šri Lanki, potvrđeno je sinoć Pobjedi iz Ministarstva vanjskih poslova Crne Gore.

"Imajući u vidu da je istraga u toku, Ministarstvo vanjskih poslova je u intenzivnoj komunikaciji sa nadležnim organima Šri Lanke da bi se utvrdile činjenice i okolnosti povodom slučaja nestanka crnogorskog državljanina",saopšteno je iz Ministarstva vanjskih poslova.

AE399CE91DBD4351899DAF1D17BBFAD0

Informacija o nestanku Aleksića pojavila se na više hrvatskih portala, raširena je na društvenim mrežama. U njoj se navodi da je nestao 29. septembra.

U policiji su rekli da nemaju bilo kakve podatke vezane za 24-godišnjeg Nikšićanina. 

Aleksić na brodu ,,MSC Maeva“ bio angažovan kao elektroinženjer.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.