Bekvalac: Nemam dečka niti muža, pokazala sam da nisam neka prilika
Nataša Bekvalac, Foto: Instagram

Pjevačica proslavila 40. rođendan

Bekvalac: Nemam dečka niti muža, pokazala sam da nisam neka prilika

Nataša Bekvalac kaže da je trenutno niko ne prosi jer se "nije pokazala kao neka prilika" i da treba pitati njene bivše muževe zašto je tako.

U gostovanju na Televiziji "Prva" povodom svog 40. rođendana, pjevačica se dotakla i teme svojih ljubavnih odnosa.

"Mislim da sam pokazala da umijem, i da to ne treba više da radim", našalila se Bekvalčeva opet na svoj račun povodom pitanja da li planira da se opet uda.

Navodi da je poenta njenog života ljubav, i to ne samo u emotivnim muško-ženskim odnosima, ali govori jedno "ne" sljedećem braku.

"Ali uglavnom kada kažem 'ne, to ne može meni da se desi', meni se te stvari događaju", nasmijala se Nataša.

Smatra da je postala više svjesna sebe, ali takođe navodi da je zaboravila kako izgleda biti u braku ili u vezi.

"Mnogi će pomisliti da ne govorim istinu, ali zaboravila sam, u nekoj drugoj energiji sam sada, kao da se nikad nisam udala, kao da nikad nisam imala dečka", priznaje pjevačica, jer već dvije i po godine ta tema za nju više ne postoji.

"Ne mogu sada reći da mi sada fali nešto, možda ja i nisam za te odnose", kaže kroz smijeh, i ističe da trenutno nije zaljubljena jer bi se time i pohvalila.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.