Knežević: Nije tačno da ne podržavamo Krivokapića, tražimo da nam objasni zahtjeve Abazovića
Milan knežević

Knežević: Nije tačno da ne podržavamo Krivokapića, tražimo da nam objasni zahtjeve Abazovića

Jedan od lidera DF-a, Milan Knežević, saopštio je da nije tačno da je iko iz Demokratskog fronta doveo u pitanje Zdravka Krivokapića kao mandatara.

“Nije tačno da je iko iz DF-a doveo u pitanje Zdravka Krivokapića kao mandatara, već tražimo da nam pojasni zahtjeve Dritana Abazovića koji su očigledno ranije bili dogovoreni s Krivokapićem, u kojima traži sve ključne resore u Vladi, uključujući MUP, Upravu policije, ANB, Ministarstvo odbrane, Vojno obavještajnu agenciju, Ministarstvo vanjskih poslova, Ministarstvo pravde. Kao i da DF ne može predlagati svoje najistaknutije srpske političare za članstvo u novoj vladi," naveo je Knežević u saopštenju.

On je istakao da je DF spreman da sjutra glasa za predsjednika Skupstine iz redova Demokrata i da potpise kandidaturu za premijera, i da u krajnjem da i manjinsku podršku novoj vladi.

"Samo ne pristajemo da budemo poniženi, ucijenjeni i reketirani. To nijesmo dozvolili ni odlazećem režimu, a nećemo ni potencijalnim koalicionim partnerima," zaključuje se u saopštenju Kneževića.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.