Saznala da je muž varao tek kad je javno objavio da se ženi
Ilustracija

Saznala da je muž varao tek kad je javno objavio da se ženi

Kada je Nikita Moreno vidjela da se njen bivši suprug ponovno ženi i da je vijest o tome objavio u Njujork tajmsu, došla je do zapanjujućeg saznanja - varao ju je dok su još bili zajedno.

"Prema onome što je objavljeno u Njujork tajmsu, Rob i Loen započeli su vezu u januaru 2017. Tamo stoji da je ovo Robu prvi brak. To me je iznenadilo - jer sam mu ja bila supruga u januaru te iste godine", objasnila je Nikita Moreno za Njujork post.

"Rastali smo se krajem marta te godine, a zvanično se razveli u januaru 2018. Nikada nisam tačno razumjela zašto, dok o tome nisam pročitala u novinama", dodala je.

Najava vjenčanja objavljena je 7. avgusta, a započinje njihovim simpatičnim susretom u teretani.

"Ona je jedna od rijetkih žena koja je dizala tegove i bila je zapanjujuća", izjavio je Robert Palmer.

Zatim objašnjava kako su uopšte počeli da izlaze i zaljubili se, a završava njihovom vjeridbom i vjenčanjem u Muzeju umjetnosti u Konektikatu.

Palmer je Loren Mejlijan nazvao osobom s kojom želi da provede ostatak života.

"Ovo je najsmislenija, najdublja veza koju sam ikad imao", izjavio je.

Nikita Moreno je ispričala da su se ona i Palmer vjenčali na građanskoj ceremoniji 2015. godine i da su planirali veliko vjenčanje za avgust 2017. Ali on je to otkazao u martu, ne dajući joj poseban razlog za tu odluku, prenosi hrvatski Indeks.

"Dugo sam znala da nešto nije u redu. Sumnjala sam da me je prevario, ali kad sam mu to rekla, nije mi ništa odgovorio", rekla je Nikita Moreno.

Nakon što je cijela situacija postala viralna na internetu i nakon što je većina korisnika interneta, kako prenosi CNN, stala na stranu Nikite Moreno, oglasio se i Palmer.

"Nikita i ja smo se razveli i oboje smo pristali na uzajamni i prijateljski razvod. To me sve jako iznenađuje i nisam mislio da bi ikada došlo do problema. Srećan sam sa svojom porodicom i Nikiti želim sve najbolje", izjavio je za CNN.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.