Korisnici Fejsbuka mogu da vide priče s Instagrama
Ilustracija

Korisnici Fejsbuka mogu da vide priče s Instagrama

Neki korisnici Fejsbuka nedavno su primijetili da mogu da gledaju Instagram priče direktno putem aplikacije.

Fejsbuk već dugo dozvoljava korisnicima da svoje storije s Instagrama objave direktno i na Fejsbuk, a sada testira mogućnost pregleda Instagram storija putem aplikacije za Fejsbuk.

Razlika u izvoru storija će biti boja kruga u kojem se nalazi profilna fotografija, Fejsbuk priče imaju plavi krug oko fotografije, a oni s Instagrama su narandžasti.

Iz Fejsbuka  naglasili da se ništa nije promijenilo kada je riječ o privatnosti, jer samo vaši pratioci s Instagrama koji su uvezali Fejsbuk profil, te oni koji već vide vaše priče na Instagramu iste mogu vidjeti i na Fejsbuku.

Pored toga, moraju i odabrati opciju koja će im to omogućiti.

Korisnici Fejsbuka koje imate među prijateljima, koji vas ne prate na Instagramu, pomenute priče neće moći vidjeti.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.