Hrapović: Pokazali smo da brinemo jednako o svim mjestima gdje se našim građanima pruža zdravstvena zaštita
Foto: MZD

Rekonstruisana zdravstvena stanica Murino

Hrapović: Pokazali smo da brinemo jednako o svim mjestima gdje se našim građanima pruža zdravstvena zaštita

Ministar zdavlja Kenan Hrapović posjetio je zdravstvenu stanicu Murino, koja je, osim kontinuiranog ulaganja u potrebnu opremu i jačanjem kadrovskih kapaciteta koji pružaju zdravstvene usluge stanovništvu tog područja, nedavno i rekonstruisana.

„U više navrata smo pokazali da brinemo jednako o svim mjestima gdje se našim građanima pruža zdravstvena zaštita, pa je tako i sa zdravstvenom stanicom Murino. Ona je sada reprezentativan objekat koji svojim izgledom i gabaritima zadovoljava potrebe stanovništva Murina i okoline. U rekonstrukciju objekta i izradu fasade ove godine uloženo je 8,5 hiljada eura“, istakao je Hrapović.

Murino1

Kada je riječ o pružanju zdravstvene zaštite lokalnom stanovništvu, ona je, kako su potvrdili i mještani, na zadovoljavajućem nivou. Usluge pruža tim koji čini izabrani doktor za odrasle, medicinska sestra, patronažna služba i laboratorijski tehničar. Takođe, u okviru zdravstvene stanice, ordinira i stomatolog, u skladu sa ugovorom sa Fondom za zdravstveno osiguranje.

Zdravstvena stanica Murino dio je Doma zdravlja Plav.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.