Nekoliko fudbalera Čelsija zaraženo koronom
Ilustracija

Nekoliko fudbalera Čelsija zaraženo koronom

Nekoliko fudbalera Čelsija zaraženo je korona virusom i zbog toga se nisu pojavili na početku priprema za novu sezonu, prenose britanski mediji.

Mediji u svojim izvještajima ne navode identitet zaraženih igrača, a takvu infiormaciju londonski klub još nije zvanično saopštio.

Dnevni list Tajms objavio je da su registrovani pozitivni nalazi na Covid 19 i među članovima Šefilda, Brajtona i Vest Hema.

Svaki igrač pozitivan na korona virus mora će da ostane najmanje 10 dana u samoizolaciji, nakon čega mora da biti negativan na sljedećem testiranju kako bi se mogao vratiti treninzima.

I to samo dan nakon što je objavljeno da će upravo u prijateljskom meču Brajtona i Čelsija u neđelju moći oko 2.500 navijača na tribine.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.