U ekspoziji nestala četiri radnika, šest povrijeđeno
Ilustracija

U teksaškol luci

U ekspoziji nestala četiri radnika, šest povrijeđeno

U eksploziji i požaru u Teksasu, kada je bager koji je čistio mulj iz luke probio cjevovod prirodnog gasa, nestala su četiri radnika, a šest je povrijeđeno.

Eksplozija se dogodila u petak u luci grada Korpus Kristi, gdje je kašika bagera s broda za čišćenje mulja udarila u cjevovod na dnu, za koji iz luke kažu da je za prirodni gas.

U trenutku eksplozije u okolini je bilo 18 radnika od kojih su četiri nestala, šest je povrijeđeno i hospitalizovano, a osam radnika je ostalo nepovrijeđeno.

Petorica povrijeđenih imaju teške opekotine, a jedan bi trebalo da bude otpušten iz bolnice tokom dana.

Požar je ugašen, istraga je u toku, prenosi Beta.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.