Kandidat za izbor na listi vladajuće koalicije

Gvozdenović: Bivša lokalna vlast nudi samo demagogiju, vrijeme bukača je odavno prošlo

Ivo Gvozdenović, kandidat za odbornika sa liste "Za Budvu! Za Crnu Goru! DPS - Milo Đukanović“, kazao je da je bivša lokalna vlast totalno zanemarila razvoj Budve i Petrovca, i da DF sa svojim koalicionim partnerima nema šta da ponudi osim demagogije i mržnje prema sopstvenoj državi.

Gvozdenović je poručio građanima Petrovca i Budve da 30. avgusta biraju između "razvoja vašeg naselja po evropskim standardima i nacionalističke i šovinističke politike koja gura Petrovac u prošlost".

"Svjedoci smo da za vrijeme ovog mandata, jedan od lidera Demokrata koji se predstavlja za šerifa Petrovca gotovo ništa nije uradio za naš kraj.  Što se tiče Buljarice tamo je situacija još gora. U Buljarici nije urađeno apsolutno ništa. Dakle, kad 2020-te svedemo račune jasno vidimo da je Petrovac statistička greška u programu investicija bivše lokalne vlasti", kazao je Gvozdenović i upitao se kako bi građani Budve mogli dati povjerenje nekome ko je zapostavio razvoj svoga kraja i ko žmuri pred problemima pred kojima se njegovi sugrađani suočavaju.

"Osim puke demagogije, Demokrate i DF nemaju šta da ponude Petrovcu!  Vrijeme bukača i podizvođača prošlo je. Zato izbor nikada nije bio lakši", zaključio je Gvozdenović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.