Beograd: Maloljetni Crnogorac u stanu pronašao mrtvog cimera (20)
Ilustracija

Sumnja se da je uzrok smrti predoziranje

Beograd: Maloljetni Crnogorac u stanu pronašao mrtvog cimera (20)

Tijelo mladića L. P. (20) pronađeno je jutros nešto poslije 10 sati u stanu u Bulevaru Zorana Đinđića na Novom Beogradu. Slučaj je prijavio njegov maloljetni cimer S. K. (15) inače državljanin Crne Gore.

Komšije iz solitera kažu da ovu dvojicu momaka nisu poznavali i da ih nisu viđali, te se nagađa da je L. P. živio u iznajmljenom stanu, navodi Blic.

"Oko 10 sati me je na ulazu u zgradu presreo momak, dječak praktično, sav usplahiran i molio da pozovem Hitnu pomoć. Rekao mi je da gore na sedmom spratu leži na podu momak koji ne daje znake života. Kada sam pozvao Hitnu pomoć rekli su mi da su već imali takav poziv i da je onaj ko je zvao zvučao neozbiljno i da nije htio da se predstavi", priča A. S. komšija sa drugog sprata u istoj zgradi.

On dodaje da nije umio da objasni Hitnoj pomoći o čemu se tačno radi jer sve što mu je preplašeni tinejdžer rekao bilo je da neko na sedmom spratu leži na podu i ne diše, te da ga je on našao u takvom stanju ujutru kada se probudio.

"Posle mog poziva, dok sam ja došao do kola na parkingu ispred zgrade, stigli su i policija i Hitna pomoć. Posle ne znam šta se dešavalo. Tog dečka sam prvi put vidio, ne znam ko su bili oni, vjerovatno su bili podstanari jer nisam ništa čuo o njima", kaže A. S.

Takođe, i ostale komšije su u šoku onim što se desilo, a prve informacije o smrti mladića, kako kažu, saznali su iz medija. Niko nije poznavao dvojicu momaka, niti su bilo šta neuobičajneo čuli iz tog stana u toku noći.

Prema prvim podacima, S. K. je policiji rekao da je sa L. P. tokom noći konzumirao alkohol i narkotike te se sumnja da je uzrok smrti predoziranje.

Precizan uzrok smrti utvrdiće dalja istraga.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.