Divanović: Umanjene cijene komunalnih usluga do 50%, kao i cijene parkinga do 30% u Budvi

Kao što smo i obećali, odgovornim pristupom smo uspostavili novu političku dinamiku u Budvi, kazao je Nikola Divanovića, predsjednik Opštine Budva i nosilac liste "Za Budvu! Za Crnu Goru! DPS - Milo Đukanović".

On je saopštio da su na juče održanoj sjednici Skupštine opštine, trećoj za mjesec dana, usvojene važne odluke "sa ciljem da našim sugrađanima i privrednicima pomognemo da skupa prevaziđemo krizni period izazvan koronavirusom".

Divanović je istakao da su umanjene cijene komunalnih usluga do 50%, kao i cijene parkinga u Budvi i Petrovcu 20-30%.

"Umanjili smo zakupnine ugostiteljskih terasa u vlasništvu Opštine iznosu od 50% i oslobodili ih obaveze plaćanja lokalne komunalne takse.Obezbijedili smo nove komplete udžbenika za osnovce 1-5 razreda i dopunu kompleta novim udžbenicima za učenike 6-9 razreda", saopštio je Divanović.

Ističe da su dokazali  da Opština može biti tu zbog građana.

"Ali ni ovdje se ne zaustavljamo. Na to nas obavezuju vaši potpisi podrške koje nam pristižu svakoga dana.Zajedno, u naredne 4 god možemo mnogo.Hvala vam na povjerenju", poručuje Divanović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.