Snežana Jonica, Foto: Socijalisti Crne Gore

Jonica čestitala praznik pripadnicima Islamske vjeroispovjesti

"Neka Kurban-bajram bude nada za bolju budućnost svih građana Crne Gore"

Predsjednica Socijalista Crne Gore Snežana Jonica čestitala je reisu Islamske zajednice u Crnoj Gori Rifatu Fejziću, kao i svim vjernicima islamske vjeroispovijesti Kurban-bajram.

"Ovaj veliki islamski praznik prilika je da se prisjetimo važnosti zajedništva, jer samo međusobnim razumijevanjem i slogom možemo savladati sve prepreke sa kojima se suočavamo.  Žrtvovanje u ovim danima velikih izazova, ali i nade za dobro, za boljitak svih, kao simbolika velikog praznika – Kurban Bajrama neka bude putokaz svima nama za djela za dobrobit naše države i svih njenih građana i građanki", poručila je Jonica u čestitki.

Svim vernicima je poželjela da ih u blagim danima prati dobro zdravlje i da u zajedništvu i slozi sa svojim najbližima proslavite Kurban-bajram.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.