Roditelji djecu primoravali na seks dok ih je baba ohrabrivala da ne prestaju
Foto: Printscreen

Mađarska

Roditelji djecu primoravali na seks dok ih je baba ohrabrivala da ne prestaju

Djecu starosti šest, četiri, tri i dvije godine roditelji su primoravali na seks u njihovoj oronuloj kući u mađarskom gradu Kerepeš, dok ih je baba ohrabrivala da ne prestaju.

Kako navode mađarski medij, ukoliko bi neko dijete skupilo hrabrost i reklo da ne želi, tukli su ih i vukli za kosu, a potom nastavljali sa iživljavanjem.

Lokalna policija uhapsila je tri člana porodice, a majka i otac su optuženi da su seksualno zlostavljali svoje četvoro djece, a baba je osumnjičena da ih je podsticala, prenosi portal Blik.hu.

Prema pisanju medija, policija je uletjela juče u kuću u Kerepešu, a 27-godišnja majka i 30-godišnji otac nisu zatečeni na mjestu gdje se odvijao svakodnevni horor. Policija je uhapsila 57-godišnju babu, a roditelji su se sami prijavili organima reda pošto su čuli da je za njima raspisana potjernica.

Prema istrazi koja je pokrenuta krajem oktobra 2019. godine, Marijana M. i Zoltan L. primoravali su svoju djecu starosti od šest, četiri, tri i dvije godine starosti, koji su spavali u istom krevetu, da imaju seksualne odnose po nekoliko puta dnevno. Baka Jožefne Elemer se tereti da ih je navodila da to rade. Takođe, djeca su morala da ostaju u krevetu dok su Marijana i Zoltan imali odnose.

Takođe, Marijana i Zoltan su konstatno terali djecu da prose zajedno sa bratom koji jedva da je tada imao mjesec dana. Kako se navodi, govorili su ljudima da su bolesni i da su im potrebni hrana i novac.

Djeca su odvedena od roditelja i data su na usvajanje. Prema riječima psihologa koji je uključen u istragu, djeca u vjerovatno u prošlosti zlostavljana.

Osumnjičeni se nalaze u pritvoru, prenosi Telegraf.rs.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.