Vlado Šćepanović novi trener Partizana
Vlado Šćepanović nasljednik Trinkijerija

Posle odlaska Trinkijerija

Vlado Šćepanović novi trener Partizana

Vlado Šćepanović, doskorašnji pomoćnik u stručnom štabu, novi je prvi trener košarkaša Partizana.

Kako je ranije i najavljeno, Partizan je postigao dogovor s mladim stručnjakom, pa je još samo ostalo da se narednih dana ozvaniči saradnja na dvije sezone, prenosi portal Nova.rs.

Mjesto šefa stručnog štaba je ostalo upražnjeno posle iznenadne odluke Andree Trinkijerija da zatraži raskid ugovora, što je potom i učinjeno, sporazumnim putem.

Šćepanović je u klub stigao upravo kada i Italijan, koji ga je time učinio svojim prvim pomoćnikom.

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije je kao trener vodio Budućnost, a sa Trinkijerijem je sarađivao i u ekipi Bamberga.

Kao košarkaš nastupao je za Partizan u dva navrata, u sezoni 2001/02 i 2004. godine.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.