Crno bijeli dobijaju pojačanje, Brnović potpisao za Partizan

Marko je peti Brnović u redovima Partizana

Crno bijeli dobijaju pojačanje, Brnović potpisao za Partizan

Sin legendarnog fudbalera Budućnosti, Partizana i Espanjola, te bivšeg selektora Crne Gore, obavezao se na trogodišnju vjernost ,,crno-bijelima“.

Marko je ponikao u Budućnosti, a u nerednoj polusezoni biće pozajmljen filijali Partizana - Teleoptiku, koji sa klupe predvodi nekadašnji Brankov saigrač iz Humske 1 - Albert Nađ.

˝Mladi talentovani napadač Marko Brnović (2003) potpisao je trogodišnji profesionalni ugovor sa FK Partizan. Brnović je ponikao u FK Budućnost iz Podgorice, dok će karijeru nastaviti u FK Teleoptik kod trenera Alberta Nađa.˝ saopštili su ,,crno-bijeli“ a prenosi Pobjeda.

Marko će biti peti Brnović u redovima Partizana. Dres beogradskog kluba prethodno su nosili braća Dragoljub i Branko, kao i Bojan i Nenad Brnović, koji je sada trener omladinaca ,,crno-bijelih“.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.