Prvi let Luksemburg-Tivat startovaće 19. jula
Ilustracija

Jednom sedmično prevoziće putnike

Prvi let Luksemburg-Tivat startovaće 19. jula

Izvršni direktor Aerodroma Crne Gore Danilo Orlandić. najavio je otvaranje linije Luksemburg-Tivat, za koju su se, kako je kazao, svesrdno zalagali i koja je plod saradnje sa nacionalnom aviokompanijom Luksemburga – Luxair-om. Prvi let će startovati 19. jula i za sad će jednom sedmično prevoziti putnike.

"Veliku zahvalnost dugujemo Kulturno-informativnom centru Crne Gore u Luksemburgu, čiju posvećenost ideji spajanja dvije zemlje direktnom avio linijom izuzetno cijenimo", rekao je Orlandić.  

Orlandić navodi da je vrijeme u kome živimo i poslujemo prepuno teških trenutaka, dodajući da je za avioindustriju ovo najizazovniji period.

"Zato je uspjeh svih nas otvoranje linije za koju je godinama postojalo veliko interesovanje. Sigurni smo da je za našu dijasporu ovo velika vijest. Isto tako, raduje nas mogućnost da našim građanima ponudimo odlazak u samo srce Zapadne Evrope čiji su turisti takođe dobrodošli u Crnu Goru", zaključio je Orlandić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.