Bošković: Kasalica koristi političku situaciju da sebe predstavi kao žrtvu
Predrag Bošković

"Ima problem sa zakonom ne sa mnom"

Bošković: Kasalica koristi političku situaciju da sebe predstavi kao žrtvu

"Gospodin Kasalica nema problem sa mnom već sa zakonom i to on odlično zna", poručio je na svom Tviter profilu ministar odbrane Predrag Bošković.

Bošković je reagovao na tvrdnje uhapšenog predsjednika Sindikata Vojske Crne Gore ,Zdravka Kasalice koji je inspektorima sinoć tražio da mu ne maltretiraju porodicu, ističući da zna da ih hapse po naređenju ministra odbrane Predraga Boškovića koji im se sveti zbog podrške Mitropoliji crnogorskoj primorkoj, a ne zbog propusta njegove supruge jer ih ona nije ni počinila.

Bošković ističe da je protiv njegove supruge podnešena prijava jos 2017. godine kad nije bilo ni litija, ni potpisa, niti je on bio predsjednik sindikata.

"To sto koristi aktuelnu političku situaciju da sebe predstavi kao žrtvu to je njegovo pravo, ali je nevjerovatno da koristi moje ime i odnos sa mnom (za koje je on prije nepunu godinu rekao da su odlični i meni čak uručio poklon povodom toga) kako bi opravdao sebe", naveo je ministar odbrane.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.