U Podgorici krali novac, garderobu, bankovne kartice, ručne satove, municiju...
Ilustracija

U Podgorici krali novac, garderobu, bankovne kartice, ručne satove, municiju...

Podgorička policija je podnijela krivične prijave protiv lica koja se terete za krađe i teške krađe prilikom kojih su otuđivali novac, garderobu, bankovne kartice, ručne satove, municiju.

Iz policije je saopšteno, da je krivična prijava podnijeta protiv S.P. (34) iz Nikšića i on je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška krađa na način što je iz porodične kuće oštećenog otuđio 30 flaša alkoholnog pića, dva ručna sata i dvije kutije municije.

Osim toga, podgorička policija je podnijela krivične prijave i protiv B.R. (24), B.L. (17), E.S. (16) i D.Lj. (41) zbog sumnje da su izvršili krivična djela krađa, dok je protiv maloljetnog L.R. (14) podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška krađa.

"Sumnja se da je L.R. krivično djelo koje mu se stavlja na teret izvršio na način što je od oštećene otrgao torbu i otuđio određenu količinu novca, bankovne kartice i lična dokumenta", saopšteno je iz policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.