Suđenje Vujačiću za ubistvo Cvetkovića: Svjedoci nisu čuli pucnje, sjećaju se samo galame
Vujačić

Suđenje Vujačiću za ubistvo Cvetkovića: Svjedoci nisu čuli pucnje, sjećaju se samo galame

Pred Višim sudom u Vranju juče je nastavljen glavni pretres protiv Podgoričanina Marjana Vujačića (35), optuženog za ubistvo Vranjanca Jugoslava Cvetanovića (31), brata Saše Cvetanovića, koji je pred Specijalnim sudom u Beogradu osuđen na 35 godina zatvora zbog ubistva Nikole Bojovića, rođenog brata Luke Bojovića.

Kako piše "Blic" tužilaštvo tvrdi da je Vujačić 27. septembra 2015. godine hicima iz vatrenog oružja usmrtio Cvetanovića u haustoru stambenog kompleksa "Lepa Brena" u centru Vranja.

Kao svjedoci, danas su saslušana dvojica radnika obezbjeđenja iz dvije kladionice u blizini kojih se dogodilo ubistvo, a iskaz je dala i radnica kladionice.

Niko od njih nije čuo pucnje, već se, pišu Novosti, svi sjećaju samo galame. Jedan od svjedoka, kako je ispričao, te večeri je pozajmio novac pokojnom Jugoslavu za kockanje, što je, kako je rekao, i ranije radio. Svi svjedoci su bili saglasni da ništa sumnjivo nisu primijetili, ni prije niti nakon ubistva.

U optužnici je navedeno da je Vujačić došao ispred jedne kladionice u Vranju gdje se nalazio Cvetanović, odakle ga je posmatrao, šetajući se sve vrijeme ispred kladionice i čekajući da Cvetanović izađe iz nje.

Kada je Cvetanović izašao, Vujačić mu je prišao s leđa i iz "škorpiona" ispalio 14 projektila. Čak 10 metaka pogodilo je rođenog brata ubice Nikole Bojovića, nakon čega je on pao na zemlju.

Kako je utvrđeno, meci su Cvetanovića pogodili u pluća i srce, stomak, želudac, jetru, bubrege, zbog čega njemu nije bilo spasa. Preminuo je na licu mjesta.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.