Beograd: Maskirane ubice upale u kafić i ubile saradnika Luke Bojovića
Foto: RAS Srbija

Beograd: Maskirane ubice upale u kafić i ubile saradnika Luke Bojovića

Vlada Popović, zvani Vlada Pop ubijen je sinoć u jednom kafiću na Zvezdari u Beogradu.

Prema prvim informacijama, maskirane ubice su upale u kafić i iz "heklera" otvorile vatru na Popovića, a potom pobjegle automobilom u nepoznatom pravcu, piše Blic.

Policija je proglasila akciju "Vihor" i intenzivno traga za njima.

U pucnjavi je ranjen i mladić (23) koji je, prema nezvaničnim informacijama, prebačen u Urgentni centar.

Popović je bio vlasnik kazina "Havana" i hapšen je zbog iznude 110.000 eura prošle godine u januaru.

"Havana", jedna od najpoznatijih beogradskih kockarnica, osim po provodu u kom svakodnevno uživaju bogati i slavni stanovnici Beograda, predstavlja i živi spomenik kontroverznim biznismenima i njihovoj gardi,piše Blic.

Popović je, inače, po operativnim policijskim saznanjima, bio blizak saradnik Luke Bojovića, a dovodio se u vezu i sa škaljarskim klanom.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.