Megan: Žao mi je što djeca odrastaju u svijetu rasizma
Megan Markl

Megan: Žao mi je što djeca odrastaju u svijetu rasizma

Supruga princa Harija Megan Markl izjavila je danas da joj je žao što djeca moraju da rastu u svijetu u kojem još uvijek postoji rasizam i istakla da su dešavanja u SAD razarajuća.

Ona je to rekla u video klipu koji su snimili učenici završnih razreda njene srednje škole u Los Anđelesu, a povodom masovnih protesta u SAD podstaknutih ubistom Afroamerikanca Džordža Flojda, prenosi Rojters.

"Znam da znate da su bitni životi. Prvo što želim da vam kažem jeste da mi je veoma žao što morate da odrastate u svijetu gdje se ovo još uvijek događa", rekla je Megan, čija je majka Afroamerikanka.

Ona je dodala i da je željela da kaže pravu stvar i da je bila nervozna da se njene riječi ne shvate pogrešno.

"Jedina pogrešna stvar je da ne kažete ništa", rekla je Megan Markl, prenosi Tanjug.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.