Za sedam minuta prodato prvih hiljadu karata za
Novak Đoković

Rekordna prodaja

Za sedam minuta prodato prvih hiljadu karata za "Adria Tour"

Prvi kontigent od 1.000 ulaznica za humanitarni sportski događaj "Adria Tour", koliko je u srijedu pušteno u prodaju, rasprodat je za rekordnih sedam minuta!

Prema podacima kompanije Ticket Vision, na čijem sajtu i blagajnama su se mogle nabaviti karte, interesovanje za turnir u Beogradu od 12. do 14. juna je bilo nezapamćeno.

"Hvala svima na ovolikom interesovanju i želji da kupovinom karte budu dio 'Adria Tour' i tako se nađu u prilici da na djelu vide Novaka Đokovića i neke od najboljih tenisera svijeta. Ujedno, svi koji su nabavili ulaznice pomogli su programe za unapređenje ranog razvoja naše djece koje u Srbiji sprovodi Fondacija 'Novak Đoković'", rekao je Đoković,  prenosi N1.

Prateći mjere bezbjednosti i preporuke o udaljenosti od minimum jednog metra između gledalaca na sportskim događajima, organizator je odlučio da u petak u prodaju pusti još 1.000 ulaznica.

To će biti moguće da se izvede jer će biti povećan kapacitet stadiona sa montažnim tribinama u TC Novak, koji će imati preko 4.000 mjesta.

Sve mečeve sa ovog turnira pratićete ekskluzivno na našim kanalima.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.